top of page

Om BIS

A world within a school

Bjørns Internationale Skole er et multikulturelt rum, repræsenteret af mere end 50 nationaliteter, hvor forskellige sprog, værdier og trossystemer eksisterer side om side, og hvor hver person respekteres uanset religion, nationalitet eller etnicitet.  

160 elever med et lærer-elevforhold på 1:10. At være en lille skole giver os mulighed for at tilbyde undervisning, hvor alle kender hinanden og hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes behov og udvikling.


Hver klasse består af to klassetrin, hvilket giver eleverne mulighed for at optimere deres læring, samarbejde med både yngre og ældre elever og giver lærerne særdeles gode muligheder for at tilrettelægge en differentieret undervisning, der tilgodeser alle elever i forhold til udvikling, behov og niveau.

BIS (51 of 91)_edited.jpg

Vores størrelse, struktur og tværfaglige samarbejde gør at vi er i stand til at støtte nyankomne elever i at gøre fremskridt med sprogtilegnelsesfærdigheder i dansk og engelsk og udvikle positive peer-to-peer interaktioner, som understøtter den enkeltes integrationsproces og nye sociale relationer.

Vores kvalificerede lærere kommer med en bred vifte af internationale erfaringer og kombinerer et stærkt akademisk fundament, en multikulturel tilgang og altid med den enkelte elev i centrum. Du kan læse mere om skolens ansatte i afsnittet "Staff".

Vi holder til i en gammel tekstilfabrik, beliggende i bydelen Østerbro, et af Københavns grønneste og mest familievenlige områder, meget tæt på Ryparken station. Vores unikke bygning med et fantastisk centralt åbent rum, synlige rør, trægulve og bjælker, tilføjer en unik karakter til vores læringsmiljø.

BIS (14 of 91)_edited.jpg

Gartnerivej er opkaldt efter et orkidé-gartneri, der lå her. Det var grundlagt i 1866 i Valby, og lå nogle år på Møllegade på Nørrebro, indtil det i 1886 flyttede til Gartnerivej. I 1904 blev det overtaget af Johannes Chr. Waterstradts, der selv rejse rundt i Asien og samlede orkidéer.

På Gartnerivej 5 lå Julius Hansens Trikotagefabrik A/s. Den startede i 1911 i Rantzausgade. I 1929 flyttede den hertil. Fabrikationen bestod især af strømper.
Bygningerne er tegnet af arkitekt Jørgen V. Jepsen, og blev i 1940 tildelt et diplom af Foreningen til Hovedstadens Forskønnelse for den vellykkede integration af fabriksbygningerne i det omliggende villakvarter.

På vejen lå Enkrateia, der var et hjem for alkoholikere. Det blev i 1935 ombygget til børnehave for børn af ansatte på trikotagefabrikken. 

På en del af det tidligere fabriksområde er der nu opført boligområdet Trikotageparken.

BIS (61 of 91)_edited.jpg
Cambridge-International-logo-square.jpg

Cambridge Assessment International Education

Screenshot 2022-11-21 at 09.26.14.png

Danske Skoleelever

ecis logo square.jpeg

Educational Collaborative for International Schools

lp-maerkat-2019.jpg

Legepatruljen

Screenshot 2022-11-21 at 09.23.41.png

Danish International Schools Network

Logo_diversity-1_edited.jpg

Diversity, Equity, Inclusion & Justice

bottom of page